sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Laukkoja, laukkoja..

Noni, nyt mä oon sortunut. Mulla on kasa evm-sukuisia laukkahevosia roduissa x, xx ja ish sekä kourallinen laukkaberbereitä - joista kaksi startti-ikäisiä heti vuodenvaihteessa ja kaksi sitten vasta maaliskuulla. Tämän lisäksi yksi pitkäsukuinen pintabian-ori liittyi joukkoon - tosin rastusukuinen, mutta katsotaan, mihin herra kykenee laukkaradoilla.. lisäks mä oon ihan varma, että oon unohtanut jonkun ostamani laukkaotuksen. Nyt hotsittais sitten katsella mun vanhoista hevosista (niistä laukanneista) jälkeläisiä jatkamaan mun laukkasukuja.

Tässä sitten jännitellään, että mites hevosten urat lähtee käyntiin, toi pox pitäis vielä ilmottaa ekaan maiden-lähtöönsä, sillä on ikää jo 3,3 vuotta 8) Huomenna on ensimmäiset laukat, missä mun hevosia mukana - xx-o. Billy Bomber xx juoksee GA:n Star Stayer-kisoissa ja tällä hetkellä kanssajuoksijoita lähdössä on 8 kipaletta! Mitenhän mein Billyn käy..

Saa nähdä, tuleeko tästä mun blogista lähiaikoina laukkajännittämis (ja toivottavasti laukkahehkutus..)-blogi! Nyt jatkan jännittämistä ja lähden etsiin tolle poxille maiden-lähdön!

1 kommentti:

S kirjoitti...

Viides se oli kymmenen hevosen lähdössä eli kahmaisi viimeiset palkintorahat. Ei maailman huonoin aloitus uralle :)