keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Il'yan laukkatuloksia..

Jei! Mun 3-ryhmän laukkurit osallistuivat ensimmäisiin maiden-lähtöihinsä eilen Il'ya Ahaltekesin mittelöissä. Tammojen maiden-lähdön voitti meikäläisen hevonen, ensimmäistä kertaa areenalle astunut ja sen totaalisesti vallannut angloarabialaistamma La Rhyna x! Tammojen lähdössä myös kolmas sija tuli meikäläisen hevoselle, sen vei niinikään angloarabi, Epicat x - viimeiselle sijalle jäi vielä ish-tamma Lady Wonderloo.

Orien maiden-lähtö oli kahta ratsukkoa pienempi ja mun kaksikkoni jäi kahdelle viimeiselle sijalle. Toiseksi siis kiri angloarabiori Tinyboy x jättäen meidän ish-ori Carl Lightyearin taakseen, muttei pärjännyt Eijan russian-based sport horse-orille.

Tästä on hyvä jatkaa ja ilmoitinkin kaikki konit uudelleen Il'yan laukkoihin, eli heillä seuraava koitos edessä jouluaattona - reilusti siis aikaa palautua ja treenata vielä lisää. Sen myötä pääsen jännittämään myös ensimmäistä kertaa allowance-lähtöä, kun ilmoitin tietenkin La Rhynan sinne.

3 kommenttia:

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

JEJ, teilläkin lähti laukkaharrastus hienosti alkuun! Mun toinenkin pintabian on nyt allowance-lähdöissä, voittikin jo seuraavat laukat joihin osallistui. Hiphei, hyvä hyvä!

Viivi kirjoitti...

Mä oon ihan sun blogin fani, varsinkin nyt kun innostuin vielä laukoistakin. Niitä on kiva seurata, vielä kivempi kuin porrastettuja melkeinpä! Voipi johtua kyllä siitäkin, että laukkahevosia mulla on yksi ja porrastettuja kisaavia sata. ^^'

Kerppa kirjoitti...

Haha, jepu. Mä en ees jaksa seurata sinällään porrastettuja muutoin, ku et päivittelen niitä osallistumisoikeuksia.. ei ton hevosmäärän kaa. Paitsi tietty tulee riemuittua ku joku on saavuttanu 10-tason!