keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Alku aina hankalaa

Tjuu'u. Kait se niin on, että tämäkin "tyttö" on nyt jotenkin hurahtanut tänne blogien maailmaan, vaikka vielä kuukaus-pari takaperin en ollut koskaan edes lukenut yhtäkään blogia.. Jostain täytyisi aloittaa ja se on ehkä se kaikki hankalin osuus tässä, vai? Voisin toki aloittaa järkyttämällä virtuaalimaailmaa, osa ehkä huokaisisi helpotuksesta, osa taasen varmasti leimahtaisi raivon valtaan, mutta se on kestettävä. Minulla on meinaat suunnitelma. Suunnitelmaan tosin liitty muutama muukin henkilö, joita en viitsi tässä vaiheessa vielä mainita, koska en ole heiltä lupaa pyytänyt ja ainakin yhdellä heistä on aika isokin pelko siitä, että mitä tästä tulee, jos/kun asia tulee ilmi ja jos/kun asia toteutetaan.

Me aiotaan meinaan ottaa VRL haltuumme. Suuri osa meistä on toiminut aiemminkin siellä hallituksen jäseninä ja tietää siis, mihin paskasäkkiin on nokkansa tunkemassa. Hallitushaussahan ei tullut varteenotettavia hakijoita käytännössä yhtään - osa hakemuksista katosi matkalla ja siellä oli myös omani, joka oli (anteeksi nyt vain hakeneet) kyllä aivan eri maailmasta kun vertaa näihin perille päässeisiin hakemuksiin. Ihmiset kun eivät olleet vissiin ihan sisäistäneet hakusysteemiä ja etenkään itsensä ja niiden omien ajatusten mainostamista. Varsinkaan siltä osa-alueelta, mihin hakivat puheenjohtajaksi - jos edes ymmärsivät tätä kohtaa täyttää.

Niinpä totesimme pienellä porukalla, ettei tästä tule mitään. Jotain täytyy tehdä ja päädyimme siihen tulokseen, että josko sitten vain nimeäisimme itsemme uudeksi hallitukseksi, yksinkertaista, helppoa. Ehkä ensi kesänä sitten taas haku, jos ihmiset olisivat tämänkesäisestä viisastuneet - ja oppisivat myös kysymään, jos on jotain kysyttävää, tietoa kyllä löytyy, jos viitsii pysähtyä hetkeksi sitä etsimään. Se, toteutuuko suunnitelmamme, on vielä hieman avoinna - mitä mahtaa virtuaalimaailma miettiä tällaisesta toiminnasta? Lynkattaisiinko nykyinen VRL me mukanansa totaalisesti, vai ilahtuisivatko ihmiset, jos "vihdoin jokin toimisi". Emmehän me toki voi luvata, että hommia saataisi toimimaan yhäkään, onhan se karu tosiasia, että niiden hommien pyörittämiseen tarvitaan myös muita, mutta nyt olisi ainakin ne organisaattorit kasassa, vieläpä ihmisistä, joilla on kokemusta asiasta ja sen haittapuolista siinä missä ehkä myös hieman plussapuolistakin.

Mutta palannen tähän asiaan jossain vaiheessa, jos uskaltaudumme itsemme paljastaa - tai lähinnä suunnitelmamme siis - virtuaalimaailmalle ihan virallisestikin. Tämä blogi aikoo toimia jatkossa myös jonkunsortin päivitysväylänä tiedottamassa tallieni sekä seurani uutisista, jos sellaisia nyt on tulossa edes. Luulisin kuitenkin tämän helpottavan omaa muistamistani sen suhteen, että merkkailisin välillä vähän mitä talleilla on tapahtunut - koska olen ehkä yksi huonomuistisimmista ihmisistä merkkaamaan mitään etusivulle, siellä päivityskerrat laahaavat aina automaattisesti perässä välistä melko pitkälläkin aikavälillä.

Jokatapauksessa. Tällä lähdetään liikkeelle, jatkoa seurannee lähiaikoina.

4 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Hyvä Kerppa!

Katariina K kirjoitti...

Hieno homma tuo VRL-juttu. Varmasti oot iteki huomannu, että mulla on ollut välillä aika vihasiaki kommentteja VRL:lää kohtaan. Pyydän siis sultaki anteeks, ku oon tullut motkottamaan asioista joista en ite mitään tiiä!

Mut se on tosiaanki hieno homma, että VRL saataisiin vihdoin toimimaan, jaokset kuntoon yms. Ihmiset ovat kärsimättömiä ja VRL:lää kuitenkin käyttää suurin osa virtuaaliheppaharrastajista, jos haluaa kilpailla jaoksissa ja rekisteröidä hevosia jne...

Onnea vaan valtaussuunnitelmien kans ;)

heidini kirjoitti...

Siitä vain, ei homma ainakaan huonompaan suuntaan voi enää mennä (vai voiko?). Itselleni tuli ihan se fiilis, että jospa tämän kautta edes joku asia VRL:ssä toimisi. Melkein on usko jo häippässyt VRL:ää kohtaan, joten hyvä Kerppa, tee asialle jotain kun me nössöt emme siihen kykene! :)

Ada kirjoitti...

Itse ainakin kannatan tuota kaappausta, siitä vain yrittämään!