sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Kiinnostusta ja sen puutetta

Kauhiata, kun en ole tännekään saanut aikaiseksi kirjoiteltua! Tällä hetkellä poden jonkinasteista kiinnostuksen puutetta talleihini, tai lähinnä hevosten sivujen tekoon ja kilpailuttamiseen. Näyttelyttämistä taasen olen harrastanut mahdollisimman paljon viimeaikoina ja siitä onkin seurannut ainakin hieman jotain pysyvääkin - rbsh-ori Parasit Zeni on nyt virallisesti Champion-palkittu ori ja tänään pitäisi vielä laittaa oldenburg-ori Louart de Poemén champion-hakemus eteenpäin. Näyttelyttäminen on tällä hetkellä kivaa, varsinkin kun VRL:ssä porrastetut kisat seisoo - tai kaippa niitä kalenteriin ilmestyy edelleen, mutta tällä hetkellä tuloksia ei saa lähettää, ja ne porrastetut on käytännössä ainoat, jotka minua siellä tällä hetkellä kiinnostaa.

Se, että tallini ja niiden päivittäminen tai hevosteni kisaaminen minua tympii jo ajatustasolla, ei tarkoita sitä, että olisin virtuaalielämääni tympääntynyt. Olen erittäin innokas NJ-tuomari tällä hetkellä, yritän tehdä parhaani muutaman tuomarikokelaan eteenpäinviemiseksi ja hevoskantakirja on lähtenyt ihan kivasti taas rullaamaan. Olen aloittanut vanhojen kantakirjattujen listan siivoamisen, joskin siinä on työtä vielä to-del-la paljon. Jokseenkin siis kaikki muut kuin "henkilökohtaiset" jutut on käynnissä tällä hetkellä (josta tulikin mieleen, että VVJ:n kalenteria täytyis käydä päivittämässä!), mutta KaRa seisoo lähes täysin - yhdet NJ-näyttelyt on joulukuun alussa KaRan nimissä ja niihin on yllättävän kivasti jo tullut osallistujiakin (täytynee tosin myöntää, että harrastin sähköpostitse täsmämainontaa ko. rotujen harrastajille).

Kuitenkin koen, että tällä hetkellä menee ihan hyvin. Toki jossain määrin ketuttaa se, että kasvatit heinäkuulta asti odottelevat sivujaan, mutta olen niitä tappavan tasaisella, rauhallisella tahdilla tehnyt ja tulen niiden tekemistä jatkamaankin. Tosin tässä välissä täytyisi ehkä tehdä muutamille ostoksille sivuja, ettei kasvattajat laita koneja uudelleen myyntiin!

Ai ni! Mulla ois joku sairas hinku hankkia joku randomrotuinen yksityinen hevonen, jolle sais tehdä ihan oman ulkoasun sivuille ja jonka vois laittaa asumaan johonkin hienoon täysihoitotalliin, jonka päivärytmin mukaisesti vois sitten tehdä hevosen sivuillekin tekstejä! Sellanen harrastekopu, ehkä jopa reaalisti ikääntyvä, tai ainakin hyvin hitaasti ikääntyvä. Päiväkirja ja sen sellaista, ei ehkä ihan hirmuisesti kuitenkaan kisaamisia - tai eihän sitä koskaan tiedä. Saa nähdä, saanko joku päivä puhteen toteuttaa tämän asian, vai jätänkö haaveilun saralle ja koetan saada taas tallit toimeliaammiksi..

Ei kommentteja: