maanantai 20. lokakuuta 2008

KaRa tahtoo toisen pitäjän!

Tjuu, ajattelin nyt purkaa tämän ongelman tänne, kun olisi kauhia hinku kirjoittaa, muttei mitään käsitystä, että mistä sitä sitten oikein kirjoittaisi! Eli kirjoitan nyt sitten siitä, kuinka olen tulossa umpikujaan tuon ylläpitämäni seuran kanssa. Jotenkaan vaan ei aika ja into riitä enää pitämään seuraa, mutta en haluaisi sitä luovuttaakaan kenenkään käsiin saatika sitten lopettaa! Ei KaRan tarina tähän lopu, se ei vain saa loppua. Toisaalta taas, mulla ei ole aikaa pitää kisoja, tai ehkä se on ennemmin tällä hetkellä kiinni kiinnostuksesta - kilpailuiden pitäminen ei vain kiinnosta. Sitten taasen musta tuntuu, että olen jotain velkaa seuralaisilleni - toisaalta, en ole tainnut yhdellekään luvata jatkuvaa aktiivista kilpailuiden järjestämistä seuran puolesta, joten sinällään en ole ketään "puijannut" mukaan lupauksilla paljosta kisaamisesta.

Viimekertaisessa jäsenkirjeessä (vai oliko se jo sitä edellinen?) kyselinkin, olisiko ollut jotakuta innokasta, joka olisi ruvennut seuraa kanssani pitämään - lähinnä siis juuri tuon kilpailuiden järjestämisongelmani takia. Toisaalta jos joku ryhtyisi seuraa kanssani pitämään, täytyisi seuralta joko muuttaa osoite, tai sitten yksinkertaisesti kakkospitäjän täytyy olla mulle niiiiin tuttu, että pystyn luottamaan sähköpostin ja etenkin webhotellini tunnukset. Tietääkseni kun intin Fun-palveluun ei kuulu useampien tunnusten tms. luonti eri salasanoilla - korjatkaa jos olen väärässä, mä en ymmärrä näistä asioista mitään..

Tosiaan, kaikki innostuneet, ilmoittautukaa vapaahetoisiksi joko järjestämään kisoja KaRan nimissä, tai ilmaiskaa kiinnostuksenne toisen pitäjän roolista!

1 kommentti:

suz kirjoitti...

Kuule mä oon kanssa rukoillut jo jonkin aikaa et joku pelastais mut CeRin kanssa ko välillä se on niin rasite (yleensä ei). Tidam ei oo ollu mukana enää kai yli vuoteen ku nimenä ja koeylläpitäjä lopetti kokonaan meillä. Arg. Sä et voi luopua KaRasta ja mä CeRistä, muuten voitais auttaa toisiamme :D