keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Arvonimiä ja niiden havittelua..

..tunnustan. Olen elänyt virtuaalimaailmassa nyt ehkä sen 8 vuotta tai jotain - ja nyt mulle on iskenyt se. Haluan hevosistani Vir MVA Ch:ta! YLA1! VVJ I! JEIJEIJEI!

No joo.. onneksi on realistisuuden nimissä todettava, että kovin harvalla hevosistani on kuvat, joilla voisi päästä lähellekään Vir MVA Ch:ta, saatika että niiden sivuilta löytyvät asiat oikeuttaisivat YLA1-palkintoon tai että ne saisivat minkään jaoksen laatuarvosteluissa (paitsi ARJ!) 1-palkintoja. Mutta olisihan se silti kiva - lähinnä ehkä sen takia, että voisin osoittaa ihmisille, jotka eivät ole minulle hevosia myyneet, tai jotka parjaavat satojen hevosten omistajia, että kyllä senkin hevosmäärän kanssa on mahdollista saavuttaa jotain, vaikka tekeekin kaiken ihan yksin.

Ai niin, pitihän se mainita, että olen muuten saavuttanut sen YLA1-arvonimen jo toisella virtuaalihevosellani, tai no, ponilla. Edellinen YLA1-hevoseni oli omakasvatti Quiero's Poisonous Morphine xx, jolla ainakin vielä jokin aika sitten oli korkeimmat enkkutäykkärille annetut pisteet YLA:ssa, mutta tuskin enää - onhan tuon rakkaan herran YLA-arvostelusta aikaa jo monia vuosia. Nyt kuitenkin uutena YLA1-ponina esittelen teille Acantha Farmin kasvatin, russtamma Vivienne B:n! Se on mulle jollain tapaa ollut muutoinkin rakas virtuaalihevonen ja nyt voin olla siitä entistä ylpeämpi - vielä kun saisi päivitettyä hevosten sivuille tuon joulukuisen YLA-tilaisuuden tulokset!

Myös NJ-menestystä on viime aikoina ollut, tästä esimerkkinä seuraavat hevoset ja ponit, jotka ovat ansainneet itselleen arvonimiä (nämäkin jossain vaiheessa päivittelen hevosten sivuillekin..)!
fell-o. Frostbay Major on saavuttanut itselleen Champion-arvonimen!
fell-t. Gorgeous of Radon on niinikään nykyään Champion (ja KTK II).
budj-t. Mura Zeni on Champion myöskin.. (tammikuun KTK-tilaisuudessa mukana)
budj-o. Ierotheos taasen on saavuttanut Vir MVA Ch-arvonimen!
morgan-o. Charlie Charming RDN on myös Vir MVA Ch-palkittu - tämä herra on muuten myös tammikuun KTK-tilaisuudessa mukana..
nvh-o. Troløs:ille on myös anottuna Vir MVA Ch-arvonimi, joka toivottavasti myönnetään piakkoin :)

Ensi tilaisuuteen laittanen joko rotutoverinsa Tribute to Anger RDN:n tai edellä mainitun budjonnyori Ierotheoksen - näiden kahden jälkeen tilaisuuteen pääsee vielä budjonnyori Vasilii Zeni, mikäli elää vielä.. eli sen ilmoittamista seuraavaan tilaisuuteen pitäisi ehkä harkita vähän vakavammin.

Myös muutama hevonen odottelee itselleen lisää näyttelymenestystä, osa on yhden sertin päässä vähintäänkin siitä Champion-arvonimestä, näistä mainittakoot mm. PRE-oriit Óscar d'Amelie ja Fábian PRO sekä hackneyponiori Showdown of Radon. Myös Tijuanasin walker-kasvatit ovat aloittaneet lupaavasti näyttelyuransa, molemmat kun ovat ansainneet jo yhdet sertit itselleen, luokkavoittojen kera! Eli komistus nimeltään Tijuana's Rich Macho sekä aivan älyttömän kaunis tamma (ainakin omaan silmään..) Tijuana's Nitemare Hippy Girl!

2 kommenttia:

Wiewie kirjoitti...

Ahh, ylpeyttä. ^^
Kasvattajana lähetän kiitoksia tekemästäsi työstä varsinkin fellponien saralla ja lähetän Frostbay Majorille korean porkkanan postissa! :D

Tijuana kirjoitti...

Nitemare Hippy Girl ON kaunis <33